Ylä-Tommola Cottages

High quality Ylä-Tommola cottages offer peace and privacy. Situated in beautiful Mäntyharju region, only 20m from the lake.

Check out the cottages

YLÄ-TOMMOLAN LOMAMÖKKIEN TOIMINTA KORONA-VIRUKSEN AIKANA

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille tärkeää. Olemme avoinna normaalisti ja mökkejämme voit vuokrata online palvelussamme www.yla-tommolanlomamokit.com tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse unto.makelainen@pp.inet.fi tai soittamalla Untolle numeroon +358 40 0555 380.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille tärkeää. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja olemme tehostaneet siivousta kaikissa majoitustiloissamme. Henkilökuntamme huolehtii saippuan ja pesuaineiden riittävyydestä mökeissämme. Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa. (THL) Mikäli olet sairaana älä tule mökille jos sairastut lomasi aikana korona virukseen ota yhteyttä henkilökuntaan.

Toimitamme avaimet sovittuun paikkaan, joten sinun ei tarvitse tulla henkilökuntatiloihimme. Voit myös palauttaa avaimet sovittuun paikkaan.

Mökkimme sijaitsevat omassa rauhassaan, joten voit viettää siellä turvallisesti aikaa ilman kontakteja muihin asiakkaisiimme. Ympäröivät metsät, luontopolut ja nuotiopaikat tarjoavat mahdollisuuden yksilölliseen virkistäytymiseen ja rentoutumiseen.

Päivitämme tietoja viranomaisten päätösten mukaan.

Welcome to relax and have fun!

Lake Korpijarvi is a pure water, two-part lake. Its eastern side is about 7km long and 4km wide. Its western side about 11km long and 3km at its widest part.

Immediately next to the cottages are excellent places for hiking and picking mushrooms and berries.

Area's multiple ponds provide exotic opportunities for different fishing experiences.

In the mornings, the chirping of the birds is its own kind of music that can be fondly remembered on cold winter nights.

A short walk or boat trip away Tommolansalmi caffe and kiosk offer homemade baked goods and food.

Quality cottages in south eastern Finland

Forest Star

1 bdr + loft - 7 people

from 110€ / night

Baron

3 bdr - 7 people

from 200€ / night

Lapponia

3 bdr - 8 people

from 180€ / night

Morning Star

1 bdr + loft + cabin - 10 people

from 110€ / night

Cottage One

2 bdr - 6 people

from 90€ / night

Cottage Two

3 bdr - 6 people

from 90€ / night

Evening Star

alcove + loft - 4 people

from 75€ / night