Tietoa mökeistämme


Tarjoamme seitsemän erikokoista mökkiä. Kuudessa niistä on varaava takka, yhdessä(Mökki 3)avotakka. Viidessä  puulämmitteinen sauna ja kahdessa sähkösauna. Sähkölämmitys, väri-TV, radio, micro, kahvinkeitin, sähköliesi, jääkaappi/pakastin ,leivänpaahdin kaikissa mökeissä. Jokaiseen mökkiin kuuluu oma vene sekä ulkogrilli 4:ssä mökissä, grillikatos 3:ssa.  Kaikki mökkimme sijaitsevat Mäntyharjun suurimman vesistön, Korpijärven rannalla, n. 60 km Kouvolasta Mikkeliin päin, tie no: 15 tuntumassa, Helsingistä n:190 km.


Paroni on uusin mökkimme, valmistunut vuonna 2004.
Sisätiloiltaan 124m2 kolmella ulkoterassilla n.23m2.
Mökissä on kaikki nykyajan 5 tähden mukavuudet. Olohuone tupakeittiöllä ja vuolukivitakka, 3 tilavaa makuuhuonetta, tehokas 10,5 kW sähkökiuas (Harvia Elengance), 2 erillistä suihkuhuonetta 3:lla suihkulla, 2 WC:tä, kodinhoitohuone, jossa pesukone ja kuivauskaappi. Automaattinen koneellinen ilmastointi (SunAir),  Keittiön varustus: keraaminen liesi uunilla, liesituuletin, leivänpaahdin, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin (MoccaMaster), vedenkeitin, tilava kylmiö, erillinen pakastin sekä viinikylmiö, mökissä TV satelliittikanavat (Viasat), videot sekä radio-cd soitin.

Ulkoalueella Luxus Grillitupa Kotakeittiöllä.
Mökkiin kuuluu soutuvene.

KuvasivulleLAPPONIA on vuonna 2002 valmistunut, sisätiloiltaan 100m2 lämpöhirsimökki.
Lisäksi kolme ulkoterassia yhteensä noin 24m2.
Mökissä on kaikki nykyajan mukavuudet. Se on viiden tähden luokitukset täyttävä, käsittäen tilavan tupa-keittiön, jossa vuolukivitakka paistouunilla, kolme makuuhuonetta, modernin sähkösaunan (Harvia Fuga), kaksi erillistä suihkuhuonetta ja wc:tä. Kodinhoitohuone, jossa pesukone ja kuivauskaappi. Mökissä on koneellinen automaattinen ilmastointi (SunAir). Keittiön varustus: keraaminen liesi uunilla, liesituuletin, leivänpaahdin, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin (MoccaMaster), vedenkeitin, tilava kylmiö, erillinen pakastin sekä viinikylmiö (Huurre). 
Mökissä lisäksi TV-integroidulla radiolla, satelliittikanavat (Viasat).

+
Ulkoalueella Luxus Grillitupa Kotakeittiöllä.
Mökkiin kuuluu soutuvene.
Mökki sijaitsee läntisellä Korpijärvellä, joka on kooltaan Mäntyharjun suurin vesistö.
Korpijärvessä on erittäin puhdas vesi ja erinomainen kalakanta.
Katso kuvat tästä


Metsätähti on sisätiloiltaan 78m2 pyöröhirsimökki, Honkarakenteen Metsätähti 7 -malli, jossa tupakeittiö, makuuhuone, sauna ja pesuhuone. Yläkerrassa isoparvi, kork. 2 m sekä parveke. Mökissä on seuraavat mukavuudet: sähkölämmitys, kylmä ja lämmin vesi, suihku, sisä-wc. Keittiössä sähköliesi,  jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni sekä veden- ja kahvinkeitin ja pyy
kinpesukone. Tulikivi-takka, satelliittikanavat
(Canal+ Digital) ja soutuvene. Saunassa on  puukiuas ja pesutiloissa on lattialämmitys.  Kokonaiskäyttöala ulkoterassi ja parveke mukaanlukien on 99m2. Vuodepaikat 6+1:lle. Mökin pihapiirissä on grillikatos, joka on varustettu kotakeittiöllä. Mökillä on matala hiekkaranta,  joka soveltuu erinomaisesti lapsille.   

Katso tästä  pohjapiirustus ja tässä lisää kuvia mökistämme. Uusi grillikatos!
 
 

Aamutähti on sisätiloiltaan 70m2 pyöröhirsimökki, Honkarakenteen Aamutähti 2 -malli, jossa tupakeittiö, makuuhuone, sauna ja wc. Yläkerrassa isoparvi sekä parveke. Mökissä on seuraavat mukavuudet: sähkölämmitys, kylmä ja lämmin vesi, suihku, sisä-wc. Tupakeittiössä sähköliesi, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni sekä veden- ja kahvinkeitin, vuolukivi-takka, satelliittikanavat (Viasat). Saunassa puukiuas ja lattiassa sähkölämmitys.  Kokonaiskäyttöala ulkoterassi ja parveke mukaanlukien on 89m2. Vuodepaikat 6+1:lle. Klikkaa tästä  pohjapiirustus ja tästä lisää kuvia mökistämme. Uusi  10m2:n aitta, jossa vuoteet kahdelle!  Ranta kovapohjainen loivasti syvenevä,  soutuvene.
 
 

Mökki 1   Kooltaan 70m2 höylähirsimökki, tupakeittiö, jossa varaava takka, kaksi makuuhuonetta , sauna, suihku saunassa, pukuhuone, sähkökäyttöinen eko-WC ja myös ulko-WC. Vuodepaikat 4+2 henkilölle. Tästä kuvia.  Mökissä sähkölämmitys, kylmä ja lämmin vesi, suihku, sisä-wc. Keittiössä sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni sekä veden- ja kahvinkeitin.  TV ja radio/cd-soitin.Oma vene.Ranta kovapohjainen loivasti syvenevä.
 
 

Mökki 2   Kooltaan 60 m2, kolme erillistä makuuhuonetta, tupakeittiö. Varustus: sähkölämmitys, kylmä ja lämmin vesi   keittiöön, varaava takka ja puukamina. Keittiössä sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin TV ja radio/cd-soitin.  Erillinen sauna, jossa puukiuas, pukuhuone ja terassi. Saunavesi järvestä pumpulla. Ulkokäymälä.
Vuodepaikat 6+1 henkilölle. Klikkaa tästä kuvia mökistä.
Matala hiekkaranta, erinomainen lapsille. Oma vene.
 

Mökki 3  Kooltaan 35 m2 pyöröhirsimökki. Tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna (puukiuas), ulkokäymälä. Varustus: sähkölämmitys, kylmä ja lämmin vesi, suihku (saunassa) , avotakka sekä upo-kamina. Keittiössä sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni sekä kahvinkeitin. TV ja radio.  Juomavesi omistajalta. Matala hiekkaranta joka soveltuu erinomaisesti lapsille, oma vene.
Vuodepaikat 2+2 henkilölle. Tästä kuvia
 
 

Kauppa kesällä 10km,talvella 25-30km.
Kioski 2km
Baari 2km
Tanssilava n.2,5km
Rautatieasema 34 km
Bussipysäkki 2km
Ravintola 30km
 

Lahja Mäkeläisen vuokrattavat lomamökit.
Puh: 015 688424
GSM: 040 503 9882
 
 
Tutustukaa myös uusiin mökkiemme varausehtoihin!